Hi ha una altra manera de fer les palmeretes que no vol dir que siguin menys sabroses, només és un altra manera de fer-les. De fet, el mètode que he emprat és el dels vídeos pujats al You Tube on una cuinera et va realitzant la recepte ( i a més a més fa propaganda d'una determinada marca de pasta de fulls).
Per a mi, la pasta de fulls és una de les pastes de reposteria més agraïda i més versàtil. I és que a mi, tot, o quasi tot el que he fet amb la pasta de fulls ha sortit bé, o al manco, presentable.
Si sou dels que li agraden fer les receptes "de principi a fi", aqui us donc un enllaç per fer vosaltres mateixos la pasta de fulls, o bé ja la comprau feta, depen del temps que li volgueu dedicar o de la manya.
He intentat fer un "Pas a Pas" per què vegeu com es realitzen:
1) S'estira la pasta de fulls en el mateix paper en què l'heu comprada (és un paper òptim per posar al forn) NOTA: He comprat una determinada marca per què després d'uns quants ensurts, n'he aconseguit una que fos quadrada, ja que la majoria són rodones.
2) Així estirada, s'ensucra pel damunt ( una bona quantitat). I es passa l'aprimador per adherir millor el sucre a la pasta.
3) Llavonces es dobleguen els laterals i s'ajunten al mig, i també, a continuació, s'ensucra i es passa l'aprimador.
4) A continuació es torna a fer la mateixa operació que l'anterior, deixar-la més doblegada. També es passa l'aprimador pel mateix.
5) Una vegada que es té el "caneló" també es torna a ensucrar, aquest cop pels dos costats i també es passa l'aprimador
6) Ara és el moment de tallar-lo per tal de fer les palmeretes
7) Finalment es col.loquen a la placa del forn amb el mateix paper i s'escampa sucre pel damunt, i per resultar més atractives s'esclafen una mica amb la punxa del ganivet i fi d'afavorir la forma.
El forn ha d'estar precalentat a uns 180º i la cocció serà d'uns 10 minuts per un costat i, es giren i uns 2 minuts per l'altra
I Voilà!!!!
I una altre foto més....
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada