La següent recepte la vaig copiar del Lecturas de Cocina de Invierno nº 69. La vaig fer en ocasió d'un sopar on havia de dur una picada i se me va ocórrer copiar-la. El resultat fou satisfactori tenint en compte que per a la seva confecció vaig escurssar-la una mica, per que vaig comprar un sobre de guacamole al supermercat.
Ingredients:
6 ous
12 llagostins
2 aguacates
1 sobre de preparat de guacamolePreparació:
Coure els ous en aigua salada durant 10 minuts i, després refredau-los en aigua molt freda. Pelar-los i tallar-los per la meitat, retirar els vermells i reserva-los per a la decoració final.
Bullir els llagostins en aigua salada 5 minuts, escurrir-los i refredar-los en aigua molt gelada
Es prepara el guacamole seguint les instruccions del fabricant.
Farcir les meitats dels ous amb el guacamole i col.loca un lagostí al damunt.
Servir amb els vermells d'ous ratllats. La recepte original era amb ous filat ( supòs que li dona un toc més elegant), però com que tenia els vermells dels ous, les vaig aprofitar. El resultat també queda polid.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada