RSS

dimarts, 1 de març del 2011

Espaghettis negres amb crema de formatge i gambes


La següent recepta esta inspirada en una que es pot trobar al Lectura Cocina de Invierno nº 69, pàgina 65. He introduït unes poques modificacions, la més significativa, és que a la recepta original no hi aparèixen les gambes, i tractant-se d'uns espaghettis d'aquestes característiques les he afagides. També no tenia ous de guàtlera i li he posar els normals ( és a dir, de gallina). Del demés només varia algunes mesures.

Ingredients:
400 gr espaghettis
300g gr formatge fresc batut
150 ml de llet ( pot ser un poc més)
50 g de formatge blau
50 gr de formatge Emmental
4 ous ( o 12 ous de guàtlera)
Sal

Preparació:
Bullir els ous en aigua durant 4-5 minuts i després retirar-los del foc, pelar-los. A continuació es fan rodanxes.
A una paella antiadherent es posa el formatge fresc batut a foc lent, i s'afageix la llet i el formatge blau tallat en daus. Es remena amb una cullera de fusta de manera que es vagi desfent totalment. A continuació incorporam l'Emmental ratllat i el deixam coure durant uns minuts fins a obtenir una salsa molt suau i homogènia.
Apart es bullen les gambes i després els espaghettis amb abundant aigua salada. En el cas d'aquests espaghettis en particular el fabricant donava com a temps uns 10-12 minuts per tenir-los cuïts. Una vegada bullit es refresquen en aigua del grifo.
Finalment només queda el montatge del plata, on col.locaren els espaghettis, la salsa i les gambes, amb els ous tallats al damunt.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor