Ingredients
1 kg de carn picada de vedella i porc
4 ó 5 patates
bolets a gust
1 ó 2 cebes
1/2 pot de tomatiga
brou de carn
sal
prebe
moraduix
all
julivert
Preparam la carn amb sal, prebe, moraduix i una mica de all i julivert afegim l'ou i barrejam per fer les bolletes, una companya meva hem va dir que ella i afegia un poc de pa picat i les bolles quedaven ben compactes, finalment les passam per farina.
Fregim les pilotes, (si volem fer un plat més lleuger i ràpid podem posarles amb cru quan la salsa estigui llesta), les retiram i reservam.
Feim un sofregit de ceba, els bolets i la tomatiga, quan esta cuit hi afegim el brou de carn. Pelam i tallam a troçets roputs les patates i aixi el brou no serà tant clar. Quan la patata sigui quasi cuita i tiram les pilotes.
La decoració es ben lliure, jo m'agrada afegir all i julivert al brou.
Bon appétit!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada