RSS

dijous, 24 de març del 2011

Filet de porc amb pinya



La següent recepta la vaig copiar de la revista Lecturas "Especial Invierno" nº 69, concretament de la pàgina 92. L'he feta conservant fidelment la recepta original i ha sortit bo si es té en compte que el filet ha de quedat lleugerament poc fet perquè sinó és molt sec. La pinya hi casa molt bé amb aquesta carn.


Ingredients:

700 gr de filet
400 gr de pinya (pot ser de pot)
2 cullerades d'oli d'oliva
3 cullerades de vi blanc
sal i pebre bo

Preparació:
- Tallar el filet de poc en porcions grosses i salpimentau-les.
- A una paella es disposen les rondanxes de pinya amb oli i dorar a foc fort durant 5 minuts.


- Dorar els filets de porc a la mateixa paella breument.


-Passar la pinya i el filet a una palangana del forn i rostir durant uns 10 minuts a 180º.


- Una vegada al forn es posen les tres cullerades de vi blanc i un poquet d'aigua.


- Quan es passen al plat es col.loquen le rondanxes de pinya, damunt el filet i el suc del vi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor