Les següents magdalenes varen constituir un repte que se me va plantejar un dia que la meva filla me va demanar aquest tipus de magdalenes. Vaig cercar receptes i motlles per fer-les i després de dues setmanes vaig trobar-ho tot i, a més a més, el temps. El resultat no és molt vistós però varen ser bones. He d'advertir que la recepta és la conjunció de dues alhora i que, això podria haver determinat el resultat final. No prodia acabar sense dir que he comptat amb l'ajut inestimable de la meva filla Aina Mª.
Ingredients:
200 gr de xocalata per a postres
4 ous
250 gr de sucre
150 gr de farina
1 sobre de llevat "Canario"
125 gr d'oli de gira-sol
125 g de mantequilla fusa.
Preparació:
S'encen el forn a 250º.
Es troceja la xocolata i el posa al tassó donant-li uns cop de turbo i després programant 10 segons a velocitat 5 ( ha de quedar pols). Es reserva
Es posa la "papallona" i es posen al tassó els ous i el sucre. Es programa 5 minuts, 37º, velocitat 3. Quant s'acaba el temps, el lleva la temperatura i es deixa la màquina girant en velocitat 3 altres 5 minuts.
A continuació, baixi la velocitat a la 1 i 1/2 i es van afagint la farina, la xocolata i el llevat i es mesclen durant 20 segons.
Finalment s'incorporen les grasses i es mesclen uns 20 segons més. Si escau, amb una espàtula es va ajudant a acabar de mesclar.
Al motlles i amb l'ajuda d'una cullera es posa la pasta fins a la meitat de les paneretes. Si escau es decoren al gust de cadascú.
S'enfornen a temperatura 200º durant aproximadament 15 minuts.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada