RSS

dilluns, 28 de març del 2011

Magdalenes de xocolata - Thermomix-


Les següents magdalenes varen constituir un repte que se me va plantejar un dia que la meva filla me va demanar aquest tipus de magdalenes. Vaig cercar receptes i motlles per fer-les i després de dues setmanes vaig trobar-ho tot i, a més a més, el temps. El resultat no és molt vistós però varen ser bones. He d'advertir que la recepta és la conjunció de dues alhora i que, això podria haver determinat el resultat final. No prodia acabar sense dir que he comptat amb l'ajut inestimable de la meva filla Aina Mª.


Ingredients:

200 gr de xocalata per a postres

4 ous

250 gr de sucre

150 gr de farina

1 sobre de llevat "Canario"

125 gr d'oli de gira-sol

125 g de mantequilla fusa.


Preparació:

S'encen el forn a 250º.

Es troceja la xocolata i el posa al tassó donant-li uns cop de turbo i després programant 10 segons a velocitat 5 ( ha de quedar pols). Es reserva

Es posa la "papallona" i es posen al tassó els ous i el sucre. Es programa 5 minuts, 37º, velocitat 3. Quant s'acaba el temps, el lleva la temperatura i es deixa la màquina girant en velocitat 3 altres 5 minuts.

A continuació, baixi la velocitat a la 1 i 1/2 i es van afagint la farina, la xocolata i el llevat i es mesclen durant 20 segons.

Finalment s'incorporen les grasses i es mesclen uns 20 segons més. Si escau, amb una espàtula es va ajudant a acabar de mesclar.

Al motlles i amb l'ajuda d'una cullera es posa la pasta fins a la meitat de les paneretes. Si escau es decoren al gust de cadascú.

S'enfornen a temperatura 200º durant aproximadament 15 minuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor