4 ous
200gr sucre
125cl nata o llet
125cl oli
50gr mantega
300gr farina
1 sobre de llevat
1grapadeta de sal
ratlladura de llimona
Preparació:
Posam el sucre i els ous a un recipiente i remanam fins que quedi esponjos. Afegim l'oli, la ratlladura de llimona i seguim remanant, a continuació afegim la farina, el sobre de llevat amb pols i la sal i que quedi ben barrejat. Deixar reposar durant 15 minuts. Posam la massa a una sanalleta per magdalenes, i aquesta a un motllo per evitar que s'eixamplin. Ho posam tot al forn a 170º a dalt i abaix, durant mes o menys 25 minuts.
La decoració es totalment alternativa, en aquesta ocasió he vaig posar miquetes de colorins, corets de caramel i trocets de xocolata. Tambè es pot fer una mescla de formatge del tipus Philadelfia i sucre amb pols i amb un poquet de colorant queden molt vistoses.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada