RSS

divendres, 4 de març del 2011

Magdalenes -Tradicional


Aquesta recepta m'encanta fer-la els caps de setmana i així tenim un bon berenar. Ingredients:

4 ous

200gr sucre

125cl nata o llet

125cl oli

50gr mantega

300gr farina

1 sobre de llevat

1grapadeta de sal

ratlladura de llimona


Preparació:

Posam el sucre i els ous a un recipiente i remanam fins que quedi esponjos. Afegim l'oli, la ratlladura de llimona i seguim remanant, a continuació afegim la farina, el sobre de llevat amb pols i la sal i que quedi ben barrejat. Deixar reposar durant 15 minuts. Posam la massa a una sanalleta per magdalenes, i aquesta a un motllo per evitar que s'eixamplin. Ho posam tot al forn a 170º a dalt i abaix, durant mes o menys 25 minuts.

La decoració es totalment alternativa, en aquesta ocasió he vaig posar miquetes de colorins, corets de caramel i trocets de xocolata. Tambè es pot fer una mescla de formatge del tipus Philadelfia i sucre amb pols i amb un poquet de colorant queden molt vistoses.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor