Enfornam durant 15 minuts aproximadament.Ara l'únic que queda és - una vegada cuita- amb l'aro o el motlle retallar-ho per fer la mida justa del motlle.
Per a la mousse:
Ingredients:
1 paquet de torró de xixona
2 ous ( es separen els vermells dels blancs)
50 gr de sucre
2 brick de nata de 200 ml cadascun
100 gr de llet
6 fulles de gelatina
Per a l'almíbar:
70gr d'aigua i 60 de sucre i un minuts al microones
Preparació:
1) Se monta la nata i se reserva
2) Se monten els blancs dels ous i també es reserven
3) S'hidraten les fulles de gelatina durant 10 minuts a un bol amb aigua freda
4) En el tassó es posen els vermells d'ou, el sucre i la llet 5 minuts, vel 3, 90º. Després incorporar les fulles de gelatines escorregudes i mesclar uns segons
5) Col.locar la papallona i posar el torró esmicolat. Remoure durant uns segons per a que tot es mescli bé. Com que segur que queden trossos grossos del torró, mesclau uns segons a velocitat 9 per a que quedi una massa homogènia. Es deixa refredar una mica a fi de que quan s'incorpori la nata ni "s'assusti".
6) S'incorpora la nata fent moviment envolvents i, a continuació, els blancs dels ous de la mateixa manera.
7) Es trabuca dins els motlle damunt la planxa (prèviament pinzellada amb l'almíbar) i es deixa a la gelera d'un dia per l'altra.
Com es pot comprovar la meva tarta de mousse no ha quedat tan alta com l'original de na canelona, però és molt bona i molt fina.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada