La següent recepta me la va enviar la representant de la Thermomix Mª Antònia Beltran i la va confeccionar la meva filla Maria del Mar.
Ingredients per a 3 rotllos petits o 1 molt gran:
250 gr. de pernil serrà
250 gr. de pernil dolç
250 gr. de pit de pollastre
250 gr. de llom de porc
30 gr. de conyac
100 gr. de pistatxos
Pebre
Opcional: Prunes sense os, "orejones", panses, dàtils, etc.
1 .- Posar al vas els pistatxos i programar 4 segons, velocitat 6. Reservar.
2 .- Picar els dos pernils programant 10 segons, velocitat 5. Reservar.
3 .- Picar el llom programant 10 segons, velocitat 5.
4 .- Afegir el conyac, pebre, pernil i els festucs reservats. Barrejar 10 segons, velocitat 4.
5 .- Formar un rotllo gran o diversos petits embolicats en paper film transparent i una segona capa de paper d'alumini.
6 .- Enfornar amb el forn preescalfat a 180 º durant 30 minuts.
7 .- Deixar refredar i servir en rodanxes.
Suggeriments: Es pot posar qualsevol fruit sec que ens agradi: panses, prunes, dàtils, etc. Ho podem acompanyar d'ou filat. En aquest cas hem fet rodanxes i a on no hi havia prunes hem posat una mica de confitura de maduixes.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada