RSS

diumenge, 17 d’abril del 2011

Embotit de carn i pernil - Thermomix



La següent recepta me la va enviar la representant de la Thermomix Mª Antònia Beltran i la va confeccionar la meva filla Maria del Mar.

Ingredients per a 3 rotllos petits o 1 molt gran:

250 gr. de pernil serrà

250 gr. de pernil dolç

250 gr. de pit de pollastre

250 gr. de llom de porc

30 gr. de conyac

100 gr. de pistatxos

Pebre

Opcional: Prunes sense os, "orejones", panses, dàtils, etc.

Preparació per a la Termomix:

1 .- Posar al vas els pistatxos i programar 4 segons, velocitat 6. Reservar.

2 .- Picar els dos pernils programant 10 segons, velocitat 5. Reservar.

3 .- Picar el llom programant 10 segons, velocitat 5.

4 .- Afegir el conyac, pebre, pernil i els festucs reservats. Barrejar 10 segons, velocitat 4.

5 .- Formar un rotllo gran o diversos petits embolicats en paper film transparent i una segona capa de paper d'alumini.

6 .- Enfornar amb el forn preescalfat a 180 º durant 30 minuts.

7 .- Deixar refredar i servir en rodanxes.


Suggeriments: Es pot posar qualsevol fruit sec que ens agradi: panses, prunes, dàtils, etc. Ho podem acompanyar d'ou filat. En aquest cas hem fet rodanxes i a on no hi havia prunes hem posat una mica de confitura de maduixes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor