RSS

dissabte, 23 d’abril del 2011

Rulo d'espinacs, formatge i salmó

Ai!!! que m'agrada fer aquesta recepta, es tan bona, com bona de fer. Allà on l'he duita èxit que ha tengut.


Ingredients


225 gr d'espinacs frescs (tambè es pot fer amb congelats)

3 ous

125grs farina

Prebe

1 tarrina de formatge tipus Philadelphia

3 pastanagues ratllades per decorar


Escalfar una olla amb abundant aigua i sal, a on bullirem els espinacs aproximadament 6 ó 8 minuts. Escórrer-les be i posarles a un recipient per capolar-les. Afegir els ous, la farina i les espècies i barrejar be fins a tenir una massa homogènea de un intens color verd.


Abocar la barreja al motlle e introduir-lo al forn previament encalfat a 180ºC durant 15 minuts. Treure del forn, deixar refredar i desmoldar.


Untam el formatge per damunt la coca i col.locamles llamines de salmó fumat. Després enrotllam el rulo presionant. Deixar refredar a la gelera durant aproximadament 2 hores i servir amb rodanxes.


Per decorar he ratllat dues pastanagues i les he col.locades al voltant, les podem trampar amb sal, oli i vinagre i acompanyar el plat.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
imagenes de amor